Podologie

Wordt mijn behandeling vergoed?

Podologie is een therapie die zich richt op het voorkomen en behandelen van voetklachten en stoornissen in de voet (denk hierbij aan knie-, heup- of rugklachten).

voorkomende klachten:

  • standafwijkingen aan voeten
  • specifieke voetproblemen bij kinderen
  • Klachten bij Diabetes Mellitus en Reuma
  • Problemen elders in het lichaam veroorzaakt door een afwijkende voetstand of looppatroon (knie,heup en/of rug)
BEL 0174-23 73 76

Afspraak maken

Podologiepraktijk Wateringen is een praktijk voor al uw voetproblemen. Ook kunt u bij ons terecht als u last heeft van houdingsklachten die voortvloeien uit een verkeerde stand van de voeten.

Denk hierbij dan aan klachten aan knie, heup en rug. Om u zo goed mogelijk te helpen beschikken wij over de verschillende disciplines binnen ons bedrijf.

Ons team bestaat uit een register podoloog, een podoposturaal therapeut, een sport podoloog en een medisch pedicure. Wij werken nauw samen met fysio- en manueeltherapeuten.

De praktijk staat onder leiding van Dorien Roest, een Register Podoloog die aangesloten is bij Stichting Loop  Provoet, Kabiz en het NVMBR Zij heeft veel ervaring in het voetenvak.

De podologen van Podologiepraktijk Wateringen kunnen naast reguliere onderzoeken ook gebruik maken van Echografie, video analyse, 3-D meting en tapetechnieken.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het aanmeten van verantwoorde slippers en sandalen die uw voeten optimaal ondersteunen en/of corrigeren.

Podologiepraktijk Wateringen is onderdeel van InsolePlus. InsolePlus is een podolab dat steunzolen vervaardigt voor diverse disciplines in het voetenvak (www.insoleplus.nl). Hierdoor zijn wij in staat om nieuw aangemeten steunzolen snel te leveren. Blijkt na onderzoek dat u gebaat bent bij steun/therapiezolen, dan kunt u uw persoonlijk aangemeten steun/therapiezolen binnen één week ophalen. In overleg kan dit soms nog sneller.

Lees hier alles over onze therapieën

Wilt u op de hoogte blijven schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief?

Ongeldige invoer
Back to top button